avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot obtine o sponsorizare?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot obtine o sponsorizare?

Sunt invatatoare intr-o scoala mare dintr-un oras sarac si as vrea sa obtin o sponsorizare pentru a da celor aproximativ 300 de elevi ai ciclului primar cate un pachetel de Mos Craciun. Cum as putea cere de la marile companii o suma modica ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:00, 5 Decembrie 2011
O solutie ar fi cred, trimiterea de e-mail-uri la diverse companii care au sait-uri pe net cu date de contact publice.

Nu cred ca este cea mai buna solutie, dar decat nimic, cred ca tot este ceva, nu? :)
Aveti la adresa urmatoare un model de cerere de sponsorizare pe care sa-l adaptati la situatia scolii dumneavostra [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ? Adina Cireasa Adina Cireasa Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza ... (vezi toată discuția)
Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Secretul finlandezilor cine nu stie sa scrie si sa citeasca nu are voie sa faca copii Sorin Farcas Sorin Farcas Secretul finlandezilor De ce este atit de obisnuit ca in Finlanda, un adolescent normal sa termine primele 8 clase cu medii excelente, vorbind o engleza ... (vezi toată discuția)