avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ?

Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza faptului ca doamna director vrea sa ne schimbe învățătoarea , postul fiind dat altei Invatatoare de la o alta școala din comuna , școala urmând sa fie desființată pe motiv ca nu sunt copii .copii sunt dar doamna directoare a declarat doar o parte din ei , aceștia nefiind de ajuns pt a forma o clasa .am înțeles ca primăria ne poate ajuta in aceasta situație , nefiind de acord sa se închidă școala cu pricina și așa ne putem păstra învățătoarea , titulara de 17 ani la noi in comuna ,diferențierea între invatoare fiind făcută prin dosare , pe cărți publicate pt adunarea unui punctaj ...nicidecum pe urma unui examen , noi ne vrem aceeași Invatatoare copiilor noștri pana la finalul ciclului primar și vrem ca școlile sa nu mai fie desființate in comuna , aceasta urmând sa fie a 3-a închisă in decursul a 2-3 ani . Doamna director vrea sa restrângă toate clasele la școala centrală , clasele pregătitoare urmând sa fie in școala gimnaziala alături de copiii mai mari , copiii noștri vin in microbuze sardele , având scoli modernizate in sate . Specific ca sunt copii pt a ocupa aceste locuri dar nimeni nu este interesat și părinții aleg intr-un final sa-și ducă copiii in oraș la școala , alegând stabilitatea.unde și sub ce forma sa ne adresam ? Situația nu vrem sa rămână așa.multumesc , o zi buna !
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Adina Cireasa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 5 Aprilie 2019
Puteti depune memorii la :
- I.S.J.
- Ministerul Educatiei Nationale
- Guvern
- Presedintie
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt ... Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua. Copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt cu câteva probleme... abuzive și discriminatorii... le consider eu. Doamna ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)