buna ziua,
sunt nascut in anul 1947 luna octombrie ziua 01. In anul 1996 am fost pensionat pe caz de boala . In anul 2009 am fost incadrat in gradul de handicap accentuat avand termen permanent. Va rog sa -mi spuneti cum pot sa anulez certificatul de incadrare in grad de handicap si daca ma afecteaza la pensie , tinand cont ca la data de 1.10.2012 este data limita pentru pensionarea la termen.
Va multumesc.
Facilitatile de care beneficiati ca urmare a incadrarii in afectiune cu grad de handicap in temeiul L nr 448/2006 republicata,nu va afecteaza la pensie
Nu se justifica solicitarea renuntarii la facilitati
Da,orice document medical se poate anula in anumite situatii legal prevazute
Una dintree situatii apare in momentul in care persoana beneficiara nu mai intruneste conditiile medicale legal prevazute
Alta situatie poate fi reprezentata de modificarea normelor de incadrare a afectiunilor in baza carora persoanele pot fi incadrate in grade de handicap
Alta situatie ,rar intalnita ,este cand beneficiarul din motive si interese unilaterale,solicita autoritatii sa dispuna anularea certificatului de incadrare in grad de handicap
Pensie de handicap
mihaelaak
Buna seara,
Ma adresez d-voastra in speranta ca exista totusi o sansa ca problema mea sa-si gaseasca o rezolvare ce mi se pare logica si anume:
- In urma ... (vezi toată discuția)