avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie daca banii proveniti din daune materiale si morale sunt supusi impozitarii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristianionutmironescu , utilizator 18:38, 6 Decembrie 2011
Va rog cateva detalii... Veniturile respective sunt pe firma sau pe persoana fizica?
veniturile sunt pe persoana fizica. Am avut un accident de masina in urma cu 4 ani si urmeaza sa imi recuperez atat daunele materiale cat si cele morale. Daca mai aveti si alte intrebari va stau la dispozitie. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit cristianionutmironescu cristianionutmironescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca banii proveniti din daune materiale si morale sunt supusi impozitarii. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ce despagubiri pot cere persoanei vinovate de accidentul rutier in care am fost implicat? danielmoldovan danielmoldovan Buna ziua! Acum 2 saptamani am suferit un accident rutier, impact frontal, in urma caruia am stat 7 zile in spital, timp in care am fost operat la picior, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Dash Dash Buna seara, Am suferit un accident rutier in urma caruia nu am avut nici o zi de spitalizare dar mai multe zile de recuparari medicale (30 de zile). As dori ... (vezi toată discuția)