As dori sa aflu unde isi are sediul legal, unde as putea obtine mai multe informatii despre "evacuarea toleratului" nu evacuare asotului turbulent. De exemplu parintii vor sa-si evacueze copilul de 50 de ani pt ca ii agreseaza fizic si psihic foarte des. El nu are nici un drept locativ asupra imibilului, doar cei doi parinti.
Avlil, pe varianta care o sustin eu in 45 de zile (cel mult) evacuarea este obtinuta.
Doar sa existe probe.Adesea nu exista probe certe.
Nu are treaba penalul cu civilul in aceste cazuri, mai ales daca nici macar nu exista plangere facuta.;)
Pe varianta pe care o sustii tu, nu ai argumente sa le aduci aici, darmite in fata instantei...
M-am saturat de verdictele astea pe care le arunci asa, 45 de zile etc.
E impotriva deontologiei profesionale, stii ca e ilegal sa promiti ceva ca avocat, iar tu faci asta mereu.
Ca tu convingi toate instantele de toate chedstiile pe care le vrei tu, ca tu obtii orice in orice timp, asa neargumentat, fara logica...
Parca aud o sustinere aiurea intr-un dosar si apoi toata sala incepe sa rada, asa imi pare... similar.
Am si eu un caz similar:
Am formulat actiune in evacuarea din partea parintilor impotriva fiului lor care locuieste in imobilul acestora (casa de locuit) fara nici un titlu, deci ca tolerat. In subsidiar am aratat ca se impune evacuarea paratului si pentru ca exercita violente asupra reclamantilor.
Paratul mi-a formulat intampinare prin care imi cere sa precizez temeiul de drept al actiunii, dorind a fi calificata drept o revendicare, pentru a ma obliga sa timbrez la valoare. Totodata a formulat si reconventionala prin care imi solicita drept de creanta pentru eventuale imbunatatiri cat si drept de retentie.
Problema este ca nu as dori sa fie calificata drept revendicare pentru ca reclamantii nu-si pot permite timbrajul unei revendicari.
Care sa fie temeiul unei evcuari in aceste conditii si m-ar interesa cu trimiteri la practica...
Ce aparare as putea sa fac vis-a-vis de dreptul de retentie?
Evacuare
lucianx
cum poti scoate afara din casa pe cale legala niste persoane care nu mai vor sa iasa din casa de la parinti. anume o matusa si copii ei care sunt de vreo ... (vezi toată discuția)