avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... codul de procedura penalã/civilã
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

codul de procedura penalã/civilã

Va rog să îmi spuneţi daca codul de procedură penală sau civilă editia iulie 2010 cu aprobarea Monitorului oficial este în vigoare, numai ce le-am comandat de la Editura Rentrop&Straton si mi-au zis ca sunt actualizate, insă ştiu ca au mai aparut modificări ulterior. Mă puteţi ajuta, vă rog? Doresc să susţin examenul pentru grefieri pe studii medii la Curtea de Apel Craiova.
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 16:27, 5 Decembrie 2011
Nici noul cod de procedura penala si nici cel de procedura civila nu sunt in vigoare si nu se stie cand vor intra in vigoare.
Trebuia atunci cand ati comandat sa fi cerut Codul penal si cel de procedura penala in vigoare, nu cel nou sau cel care urma sa intre in vigoare.
Pentru acest examen puteati cere de la un student de la drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Posturi grefier 2014 alexandramusca22 alexandramusca22 Buna tuturor,as vrea sa-mi spuna cineva daca are cunostinte despre data la care vor fi sau sunt examene pentru grefier cu studii medii .(in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)