avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare majorare salar personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare majorare salar personal contractual

am absolvit facultatea in iulie 2008,sunt angajata in domeniul bugetar,personal contractual,referent IA.Am depus cerere de majorare salar si adeverinta de absolvire a studiilor superioare,confor OG.10/2008 art8,care prevede majorare de salar de pana la 20%,si am primit raspuns de la resurse umane ca abia la nul viitor cand se va aproba organigrama.Va rog sa-mi spuneti daca este legal,pentru ca aceasta majorare ar trebui facuta sub efectul legii,si dupa parearea mea nu prevede nici macar incadrarea in fondurile bugetare aprobate aceste majorari.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 8 Octombrie 2008
Absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata, care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se vor incadra la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere cu pana la 20% a salariului de baza avut.
Promovarea personalului contractual se poate face numai pe un post vacant de natura celui pe care urmeaza sa fie promovata persoana.
Organigrama si statul de functii se aproba anual, dar se pot face promovari si pe parcursul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)