avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa

Buna ziua! doresc sa infiintez un pfa pentru predarea dansului la gradinitele de copii. M-am interesat la Registrul Comertului iar furnizorul de unde vreau sa obtin diploma este autorizat. Intrebarea mea este ce cod caen pot alege pentru a plati impozitul pe norma de venit? 8552 mi se parea cel mai potrivit insa nu apare in lista de coduri pentru norme de venit in orasul meu. As putea alege 9329 alte activitati recreative si distractive? Pe acesta l-am regasit in lista cu norme de venit. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:34, 5 Decembrie 2011
Puteti sa va infiintati si o asociati tip ong, cu scopul dansului sportiv, dansului popular si coregrafiei. In cadrul asociatiei puteti organiza astfel de cursurichiar dumneavostra, sau puteti coopta si alti instructori. Acestea se pot organiza contra cost sau gratuit. La partea de fiscalitate veti iesi mult mai ieftin daca veti avea o activitatea economica (organizarea acestor cursuri vor fi trecute la categoria activitatilor economice in cadrul asociatiei) de pana la 15 000 euroi pe an. In plus puteti sa atrageti si sponsorizari si colectari din 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala, club de dans Gracielle Gracielle Buna ziua! In calitate de simpla persoana, fara vreo pregatire in domeniul artistic, pot infiinta o scoala, un club de dans pentru copii? Adica eu sa devin ... (vezi toată discuția)