avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot trimite un inscris in instanta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot trimite un inscris in instanta?

am contestat un proces-verbal, la cel de-al treilea termen sa primit intampinare si material probator. Am cerut termen pentru a studia inscrisurile depuse. La termenul de maine cand ar trebui sa propun probe nu ma pot prezenta. Va rog sa-mi spuneti ce pot face
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:17, 6 Decembrie 2011
Fie solicitati instantei judecarea in lipsa in conformitate cu disp art 242,al 2 Cod procedura civila ,fie daca detineti probe temeinice in sustinere,puteti solicita amanarea judecatii cauzei si acordare de termen
doresc sa solicit proba cu inscrisuri si sa solicit termen pentru a le depune cum pot face asta fara sa ma prezint
Trimiteti fie prin posta cu 5 zile inainte de termen, fie prin fax
termenul este maine
Este de preferat sa nu lasati pe ultima zi eventualele comunicari catre instanta de judecata
Pentru a nu dovedi lipsa de respect fata de instanta de judecata,trimiteti prin fax solicitarea de amanare judecata si dispunerea de nou termen de judecata

Alte discuții în legătură

Completare cerere chemare in judecata manuelle manuelle Am deschis o actiune in instanta, s-a stabilit termen de sfarsitul lunii si ma aflu in imposibilitate de a ma prezenta. Am omis sa mentionez in cererea de ... (vezi toată discuția)
Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)