avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortez si vreau copilul sa -mi fie incredintat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortez si vreau copilul sa -mi fie incredintat

am o fetita de 5 ani vreau sa divortez de actuala sotie si mama a copilului datorita faptului ca nu a fost fidela cuplului pe care il intemeiasem. am prins-o si mi-a recunoscut tot cu lux de camanunte , am incercat sa ctrec peste ,de dragul copilului ,dar nu am putut,am plecat de acasa sa vad cu adevarat daca regreta , mi-a promis multe si ma chemat acasa , iar din prostie la doua zile dupa ce ne-am impacat am intrat pe adresa ei de mess caci ne stiam unul la altu parolele si am vazut o discutie salvata in calculator intr ea si un fost sef de-a ei in care ea isi povestea escapada de care eu aflasem si ma surprins faptul ca ea nu regreta nimic mai mult il chema pe acest sef cu care vb la intalnire pe motiv ca ii era dor....... atunci am realizat ca nu ma inselat doar odata ci de mai multe ori si cu barbatii diferiti. astept sugestii eu am salvat convorbirea cat si faptul ca o am inregistrata cand marturiseste . ce vreau eu sa stiu este daca am o sansa in instanta pentru copil
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:51, 5 Decembrie 2011
parerea mea este mai intai sa consultati un avocat . divortul nu este o problema insa stabilirea domiciliului minorei la dvs. da. sunt zeci de mesaje in acest sens pe avocat.net. faptul ca nu v-a forst fidela este motiv de divort dar nu si un motiv suficient in ochii instantelor pentriu incredintarea minorei la dvs.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere divort Florina1968 Florina1968 Buna ziua. Sint casatorita de 22 de ani si am un copil de 14 ani. Pana acum trei ani viata noastra de familie a fost una aproximativ normala. In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale bogdaner bogdaner Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale sunt doua aspecte care ma intereseaza.Si anume: apeluri+mesaje efectuate de sotie la ore nepotrivite(cand ar ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca tatal sa isi viziteze fiica numai in prezenta mea, a mamei? DREX DREX Buna ziua, ma numesc Camelia, am 40 de ani si acum 5 ani am cunoscut un om deosebit, ziceam eu, dupa aproape un an ne-am casatorit. Sotul meu a mai fost ... (vezi toată discuția)