avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere divort

Buna ziua.

Sint casatorita de 22 de ani si am un copil de 14 ani. Pana acum trei ani viata noastra de familie a fost una aproximativ normala. In 2009 am intrat in somaj si totul s-a schimbat, pentru sotul meu conteaza doar banii. M-am separat cu banii si i-am aratat ca ma descurc, chiar daca pentru un ban in plus a trebuit sa lucrez in trei locuri, uneori cu ziua. Veneam pe la orele 18, 19 uneori acasa si ma acuza, gelos fiind de o viata, de infidelitate, ca urmare si-a gasit o amanta. Am descoperit asta citindu-i chaturile, parola lui ramanand salvata. Continua sa se duca la ea, s[unandu-mi in fata ce face, direct si fara sa se ascunda, cu bataie de joc. El vrea insa o familie, dar sa fie si cu ea.
Va rog mult, spuneti-mi cum sa procedez, daca vreau sa dau divort si cum pot folosi macar o convorbire de pe mailul lui, stiind ca este gresit sa citesti asa ceva.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:59, 13 Februarie 2012
introduceti actiune de divort dar nu foloziti mai-ulurile deoarece nu aveti dreptul sa le cititi. Dovediti motivele de divort cu martori care stiu despre aceasta infidelitate. Este posibil ca si el sa recunoasca la instanta acest lucru.
buna seara ,
introduceti actiunea de divort si probati cu martori infidelitatea sotlului ,astfel se va rezolva
bafta ,mai mult contactati un avocat care va poate sprijini si indruma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu un copil minor adinadan adinadan buna sera! am nevoie de cateva sfaturi...de mai bine de 7 luni eu si sotul meu traim in aceeasi casa dar nu mai suntem impreuna ca si cuplu(am incercat din ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Christin3 Christin3 Buna ziua, Sunt casatorita de 7 ani, avem un copilas de 3 anisori, sotul meu are o amanta de un an si jumatate. In tot acest timp mi-a tot spus ca el s-a ... (vezi toată discuția)