avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 100-V10
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 100-V10

Modul de completare a declaratiei 100, format PDF si pe CD, pentru asociatiile de proprietari cu angajati pensionari. De ce cand am impozit de plata 103 lei, jos, imi apare ca total de plata 206 (adica dublu) ?
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
popacatalin68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 19:32, 5 Decembrie 2011
Cred ca vorbiti de suma de control si nu de suma datoriei!
Se face un calcul al sumei datorate de plata cu total obligatii de plata.
Este corect sa apara aceasta suma de control.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
Carmen Jurubita, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Impozit profit 2009 pierdere 2008 simomagda simomagda Ajutor pt.urmatoarea situatie 1. pierdere 2008 2.trim.i 2009 -pierdere trim.ii 2009 -pierdere - se declara impozitul minim 717 lei trim.iii ... (vezi toată discuția)
Atentie! declaratia 101 - termen 26 martie 2012, inclusiv. descarca noile formulare ale declaratiilor 100 si 101. Ioana Constantin Ioana Constantin OG 2/2012, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală .......... Art. II. - Declaraţia ... (vezi toată discuția)