avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

ca persoana juridica am o autoutilitara pentru care s-a uitat sa sa plateasca rovinieta :p ...acum cateva zile am primit prin posta proces verbal de constatare a contraventiei infaptuita in mai (conducere autoturism fara rovinieta)...amenda consta in 750 ron...si intrebarea principala este daca amenda mai este valabila , trebuie platita sau...?
astept urgent comentarii/sfaturi :D
ms :)
sanctiunea se poate aplica in termen de 6 luni de la data savarsirii faptei. Daca au trecut 6 luni formulati plangere impotriva procesului verbal si solicitati anularea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr epremail epremail Buna ziua, As avea rugamintea sa ma sfatuiasca cineva in urmatoarea problema: Uitand ca mi-a expirat rovinieta, pe care dealtfel am avut-o platita ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa 4 luni ku990 ku990 In data de 29.09.2018 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Mi-a sosit prin posta in data de 30.01.2019 un plic cu amenda, in dreptul; \" semnatura ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta Florin111 Florin111 V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la problema urmatoare : Azi ,7 noiembrie mi s-au comunicat 2 procese verbale de constatare incheiate in data de 31.10.2011 ... (vezi toată discuția)