avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii

cum pot sa aflu daca angajatorul imi plateste darile la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 5 Decembrie 2011
Va puteti adresa institutiilor care adminstreaza bugetele respective.
adica?
Adica: casa de pensii, casa de sanatate, AJOFM. Complicat?:D
ms;)
mitica665 a scris:

cum pot sa aflu daca angajatorul imi plateste darile la stat?

Singura autoritate in stat care gestioneaza astfel de informatii este ANAF-ul ... la Casa de Pensii puteti solicita un certificat de stagiu de cotizare si veti vedea daca este sau nu platita c.a.s. .. perioada care apare incepe cu data de 01.04.2001 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Mihai.G Mihai.G Buna seara, M-am angajat de curand si am primit un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni.De la resurse umane mi-au spus ca acesta perioada ... (vezi toată discuția)
Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)