avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... bataia la scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

bataia la scoala

Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa?
Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii cu varsta de 10-11 ani?
Copilul meu este terorizat la scoala atat fizic cat si psihic,el este mai lent in miscari iar eu l-am invatat ca nu trebuie sa raspunda cu bataie.Am incercat sa vorbesc cu parintii dar parintii spun ca si al meu este obraznic, da este, dar al meu nu loveste, riposteaza verbal dar nimic mai mult
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:47, 8 Decembrie 2011
In scoala trebuie sa existe si un psihopedagog. Nu strica sa-i expuneti situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)
Probleme la scoala pt copilul infiat; solutii ? panzarumitica panzarumitica speta: un minor, infiat, clasa XI, datorita propagandei ostile as zice a unui coleg de clasa, a fost invrajbit tot colectivul impotriva primului in sensul ca ... (vezi toată discuția)