avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Procedura privind evitarea platii taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Procedura privind evitarea platii taxei auto

Buna ziua as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare si care sunt pasii pentru a incepe procedura evitarii platii taxei auto?
Este necesar a se face RAR-ul prima data sau trebuiesc traduse doar actele masinii,(a mea este inmatriculata in Bulgaria).Va rog sa-mi spuneti pasi care trebuie urmati si institutiile la care trebuie sa merg(eu at si restul romanilor care sunt interesati).

Alte discuții în legătură

Taxa auto raul77 raul77 bubna ziua pentru a inscrie o masina in romania fara a plati taxa auto?? merge asa ceva ca am auzit ca unii au reusit iar altii nu si daca da cu cine pot ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in germania jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele inmatricularii unui autoturism care a fost adus din Germania (in prezent are numere expirate) si ce ... (vezi toată discuția)