avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... izgonita ( si cu copil) de sot din casa proprietate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

izgonita ( si cu copil) de sot din casa proprietate comuna

Buna ziua,
Am fost agresata si izgonita de sot din casa proprietate comuna ( prin act de vanzare-cumparare) si cu copil ( fetita de 8 ani) . Stau cu chirie, nu ma primeste in casa...a schimbat usa si nu vrea sa-mi dea un rand de chei...el a adus in casa o alta femeie, iar eu cu fetita stau pe drumuri...Sunt in divort...,dar mai am in casa lucruri personale. El nu s-a prezentat deloc la divort. Cred ca acum , la a treia infatisare, fiind cu martori se termina. Divortul, incredintarea copilului nu l-a interesat deloc. Sa nu fac partajul ca atunci face crima! Este ceea ce-l intereseaza!!
Nu pot sa bag partajul pt. ca nu am bani si ma ameninta ca ma omoara, daca indraznesc sa-i iau casa.
Mi-e necaz si nu stiu cum sa mai procedez!!! Ce-i de facut? Politia ma poate ajuta, doar sunt si eu acolo proprietar!!!
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 18 Decembrie 2011
sesizati politia. ca sa fie mai eficient sesizati si parchetele superioare de unde apartine sectia respectiva. daca aveti domiciliul acolo va pot ajuta. sesizati si protectia copilului deoarece a gonit si minora.

desi inteleg situatia va spun ca nu puteti castiga o lupta decat daca luptati....
o solutie ar fi sa promovati partajul si sa vindeti drepturile litigioase cuiva care poate sa lupte...altfel, riscati sa pierdeti tot
Stimata doamna,
Este regretabila situatia in care sunteti, insa in privinta partajului, chiar daca legal ati putea avea pretentii, MORAL nu - familia dvs. a primit casa de la parintii lui, de fapt fostul sot a fost ajutat cu casa muncita de parintii sai.
El este parinte, are obligatia intretinerii minorei, in limitele legale.
@Martonze: oare gresesc atunci cand spun ca in Romania aplicam legile, adica daca acea femeie e trecuta pe contractul de vanzare-cumparare atunci e si casa ei pe jumatate, pentru ca asa spune legea?????
Doamna, adresati-va unui executor judecatoresc pentru realizarea partajului si mai ales autoritatii tutelare pentru abandon de familie, tinand cont ca si-a abandonat copilul. Mai departe, daca nu va plati pensia alimentara va puteti adresa politiei si pentru acest fapt si incet se rezolva toate, dar nu renuntati
Buna ziua!Scumpa si neajutorata doamna in situatie cu a dvs. sunt si eu si legal m-am lasat aproape pagubasa, dar divin niciodata!De aceea rugati-va , rugativa-va mult , asa cum fac si eu si sigur ne vom primi dreptatea!Ei si magaritele care au avut curajul sa isi bata joc de eforturile muncii noastre si de copiii nostri , sigur mai devreme sau mai tarziu vor plati si bunul Dumnezeu nu ne va lasa pe veci, pe drumuri!
Pina la dumnezeu te maninca sfintii,doamna . In aceasta situatie nu exista decit o buna informatie si o lupta asidua pentru drepturile tale ,pe care nimeni nu ti le vor acorda atit de usor,desi sunt atit de vizibile Nici macar asa zisa,, lege".succes!

Alte discuții în legătură

Urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului maritur maritur Va rog sa ma ajutati urgent, sotul a introdus actiune de divort ramanad cu toate bunurile masini, casa, etc, pe mine si pe copil ma dat afara din casa, sunt ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Nicoleta423 Nicoleta423 Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)