avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxã pt. auto nou înmatriculat în luna ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxã pt. auto nou înmatriculat în luna mai 2008

Am cumpărat un autoturism nou în luna mai 2008.
Pot solicita restituirea taxei de primă înmatriculare ?
În caz afirmativ, care este procedura ?
Vă mulţumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 18:06, 6 Decembrie 2011
cerere la fisc si daca raspunsul este negativ in instanta... ar putea fi afirmativ si sa nu fie nevoie sa mergeti mai departe pentru ca sa dat pe baza unui RIL o decizie a ICCJ
restituirea taxei se admite numai pentru autoturismele second-hand cumparate dintr-un stat UE si care au fost in prealabil inmatriculate acolo nu si pt autoturismele noi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)
Din 14 nov. 2011 iccj a admis un ril prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare Roland Mindrila Roland Mindrila La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara  Cei care refuza sa o achite vor avea ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)