avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice actiuni petrom
Discuție deschisă în Achiziţii publice

actiuni petrom

care este pretu pt 2080 actiuni petrom si pot face imputernicire unei pers pt ele?
Cel mai recent răspuns: danutz5 , utilizator 15:00, 7 Decembrie 2011
Emitentul la care aveti actiunile e cotat la bursa ( intrati pe adresa [ link extern ]
) si vedeti in dreapta ecranului ultimul pret de tranzactionare.
La ce va referiti cand spuneti treaba cu imputernicirea? E vorba de vanzare sau de ridicat dividende? La vanzare trebuie sa contactati personal o firma de valori mobiliare care are drept de tranzactionare la bursa. Pentru a primi dividendele. puteti sa luati legatura cu emitentul, ii comunicati un numar de cont bancar si va transfera banii in contul dumneavoatra.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
imputernicirea as dori sa o fac unei persoane care lucreaza la firma respectiva pentru a le vinde cand este momentul potrivit iar pana atunci sa ma reprezinte! unde pot face imputernicirea?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
danutz5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe dividende petrom mombutu mombutu buna ziua, rog ajutor. am incasat luna trecuta dividendele emise de petrom pe anul 2011. am gasit pe internet doar ca trebuie platit impozit pana pe 25 ale ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Valoare actiuni sif oltenia bgina bgina UNDE MA POT ADRESA PENTRU VINZAREA UNOR ACTIUNI LA SIF OLTENIA=D> (vezi toată discuția)