rog ajutor. am incasat luna trecuta dividendele emise de petrom pe anul 2011.
am gasit pe internet doar ca trebuie platit impozit pana pe 25 ale lunii urmatoare.
ce formular trebuie completat pt declararea venitului?
am fost la administratia financiara pt pers fizice si nu au stiut sa imi incaseze impozitul. credeau ca e vorba de vanzare de actiuni si ca treb sa completez d225 pt castiguri din transfer de titluri de valoare.
dar eu nu am facut transfer pur si simplu am primit dividende in cuantumul actiunilor detinute la o societate listata pe bursa de valori (pers fizica)
rog ajutor cu modalitate declarare si teremene.
eventual pasajul de legislatie aferent. pe internet nu am gasit decat pt patronii care incaseaza dividende de la firmele lor...
Multumesc
Din cate stiu io d-voastra nu trebuie sa declarati nimic, veti primi suma neta, firma va retine si declara impozitul pe dividende pana in data de 25 a lunii, iar pana in 25 mai a anului urmator va depune declaratia 205.
Contabilitate
liliana alba
buna ziua,
am o societate care are profit nerepartizat din 2007, acum patronul vrea dividende, cu ce cota impozitez acestea cu 10 sau 16%?persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Ridicare dividende
daryana
Buna ziua!!
O societate are un asociat unic care nu este angajat nicaieri. Acesta doreste sa ridice divinede aferente profitului anului 2008. Ce contributii ... (vezi toată discuția)