lucian_E a scris:
Tin sa precizez ca eu in momentul de fata am semnat un contract pe data de 20.1.2011 si este pe 12 luni,au fost modificate contractele acum 2 luni,si am fost pusi sa semnam acele modificari,lucru ce eu personal inca nu am facut,dar salarizarea se realizeaza conform noilor grile.
Aceasta notificare nu este o anexa la contract,si nu am semnato inca,targetul impus este targetul actual,dar acest document este doar un pretext din cate realizez.
Cei de la resurse umane sustin ca daca semnez aceasta notificare,si decid ca va trebuii sa plec,voi beneficia de somaj.Si fac foarte mari presiuni sa semnez aceasta notificare care este redactata pe data de 6.12.2011,si este valabila pentru luna in curs.Tin sa precizez ca ma intereseaza doar modalitatea prin care sa pot beneficia de somaj.
Am citat in primul mesaj postat,exact motivul stipulat in notificare in caz de reziliere.
1.Daca spuneti ca va intereseaza doar cum puteti beneficia de somaj,atunci fiind vorba despre un contract determinat.pe doar 12 luni,acesta inceteaza oricum de drept la data la care expira termenul pt. care a fost incheiat ,respectiv 20 ianuarie 2012 ,si in acest caz puteti beneficia de somaj,avand din ceea ce relatati si stagiul de cotizare necesar realizat.
2.Acea "notificare" despre care discutati nu este cumva totusi un act aditional la contract?