pt luna octombrie 2011 am omis sa depun declaratia 100 pt impozit pe venturi din premii si din jocuri de noroc, suma a fost virata in luna octombrie.
depasind termenul de 25.11.2011 aferent depunerii, am intocmit declaratia 710, pe suport magnetic si hartie (nu am putut/o transmite online)...
de la Finante mi/au spus ca trebuie sa depun o declaratie initiala 100, sa cer aprobarea dIrectorului de la Finante, sa ne dea avertisemnt sau amenda.
am incercat sa intocmesc o declaratie 100 initiala, dar pe portalul anaf/asistenta contribuabili/programe utile/declaratii fiscale apare doar versiunea valabila incepand cu luna noiembrie 2011...
cum e corect sa procedez?
Declaratia 710 se depune pentru a corecta o valoare trecuta gresit in declaratia 100 depusa deja.
Da, v-au spus ce trebuia. Mai intai mergeti la ei cu un cd sau stick memorie USB si rugati sa va dea versiunea de program valabila in acea perioada pentru care doriti sa depuneti. Apoi dupa ce ati facut declaratia mergeti la biroul unde se depun aceste declaratii si urmati pasii recomandati de ei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Adresa
andreea_ion
Buna ziua,am si eu o intrebare cum ar trebui sa fie o adresa catre Administratia sector 3,prin care rog sa imi dea voie de depun delc 100 pt ... (vezi toată discuția)