avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Adresa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Adresa

Buna ziua,am si eu o intrebare cum ar trebui sa fie o adresa catre Administratia sector 3,prin care rog sa imi dea voie de depun delc 100 pt martie,iunie,septembrie cu impozitul minim.Mentionez ca am uitat sa declar si acum as vrea sa obtin un avertisemnt nu o amenda,mai ales fiind prima abatere.Aveti vreun tipizat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea_ion , utilizator 12:41, 18 Noiembrie 2010
Buna seara

Nu stiu sa existe un model .
Se depune declaratia cod 710 rectificativa , cu impozitele nedeclarate , cate declaratii 100 corectati atatea declaratii 710 vor fi , cu termenele declaratiilor 100 corectate.
am fost la administratie si mi s-a spus ca nu am ce sa rectific din moment ce nu am declarat nimic si mi s-a spus sa refac decl 100 doar cu pozitia de impozit minim si sa fac si o adresa prin care sa cer sa mi se dea avertisment nu amenda.Ma gandeam ca exista un model de pentru aceasta adresa.
am fost iar la adm si din nefericire nu imi poate da avertisment pt ca nu am platit pe ultimele 2 luni,asa ca ori platesc ce am din urma si depun adresa cu speranta ca nu imi vor da amenda fiind prima abatere,ori platesc amenda si le depun.Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie rectificativa 710 starsiti starsiti Pentru o firma cu cifra de afaceri pe 2012 nu am depus declaratia 010 pentru trecere de la imp. profit la imp. micro la 25 03 2013. La 25.04.2013 am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 sau 710? anamariagroza anamariagroza pt luna octombrie 2011 am omis sa depun declaratia 100 pt impozit pe venturi din premii si din jocuri de noroc, suma a fost virata in luna octombrie. depasind ... (vezi toată discuția)
Rectificativa declaratia 100 turturea turturea Cum pot depune o rectificativa la declaratia 100/martie 2010, avand in vedere ca am trecut in declaratie doar impozitul pe salarii cu valoare zero iar ... (vezi toată discuția)