Buna ziua,am si eu o intrebare cum ar trebui sa fie o adresa catre Administratia sector 3,prin care rog sa imi dea voie de depun delc 100 pt martie,iunie,septembrie cu impozitul minim.Mentionez ca am uitat sa declar si acum as vrea sa obtin un avertisemnt nu o amenda,mai ales fiind prima abatere.Aveti vreun tipizat?Multumesc.
Nu stiu sa existe un model .
Se depune declaratia cod 710 rectificativa , cu impozitele nedeclarate , cate declaratii 100 corectati atatea declaratii 710 vor fi , cu termenele declaratiilor 100 corectate.
am fost la administratie si mi s-a spus ca nu am ce sa rectific din moment ce nu am declarat nimic si mi s-a spus sa refac decl 100 doar cu pozitia de impozit minim si sa fac si o adresa prin care sa cer sa mi se dea avertisment nu amenda.Ma gandeam ca exista un model de pentru aceasta adresa.
am fost iar la adm si din nefericire nu imi poate da avertisment pt ca nu am platit pe ultimele 2 luni,asa ca ori platesc ce am din urma si depun adresa cu speranta ca nu imi vor da amenda fiind prima abatere,ori platesc amenda si le depun.Multumesc pt raspuns.