avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
asta din cauza practicii fiecaruia:cum consideram data incetarii ultima zi de cfp sau prima zi de lucru
Am operat spor de noapte in procent de 25% si spor de weekend 2%.
Intrebare: de ce in raport/salariat apar sume in valoare absoluta?! Nu e corect!!!
Aceste sume nu corespund cu cele din statul de plata. Una dintre variabile este numarul de ore de noapte lucrat.
Nu inteleg! Care e noima?! Ce sa fac?! Sa merg invers cu calculul si sa refac procentele lunar?! Am crezut ca ne usureaza munca!
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
Herra_, utilizator
am vazut si eu acest lucru cu sporurile trecute procentual,nu mi se pare corect se se vada valoric cand noi trecem procentual,problema este cu ce data modificam sporurile procentual,intocmim act aditional cu sporurile permanente exprimante in procent la data emiterii statului pt noiembrie adica in 14.12.11(dar e cam tardiv) sau putem sa le facem cu data de 06.12.2011 cum apare corectia la cor?iar sporurile ocazionale(pt 1dec.) se vad doar in stat
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
alexandra24, utilizator
1.Daca dezinstalam versiunea 5.0.6 si instalam versiunea noua 5.0.8 pierdem BD sau o preia automat? cum sa fac sa nu pierd datele?
2. Daca am trimis registrul prin versiunea 5.0.6 in Reges mai trebuie venit inca odata si actualizata pana la 15 dec si cu noua versiune 5.0.8?
Dati din "instrumente" export angajator si "salvare baza date" din meniu , inainte de a sterge vechea versiune.
Instalati noua versiune si importati+restaurati de pe stick.
Da, trebuie cumunicata noua baza de date pana in 15 dec.
:luck:

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)