Sunt acuzata de o eleva minora(13 ani) si mama ei (etnie rroma), ca as fi agresat-o fizic. Are si un certificat medico-legal, fara zile de spitalizare si a depus o plangere la politia judeteana. Referitor la acest copil:- are un comportament anormal ( vocabular grosolan, vulgar, batai frecvente in scoala cu ceilati elevi si in satul in care locuieste, nu-si arata disponibilitatea pentru carte, absenteism, plangeri fara o baza reala si sprijinite de ipocrizie, minciuna- ca in cazul meu!);- fetita se afla in stare de plasament de la de 2 luni, in familia extina (la bunici) dar sta cu mama ei, care ofera acelasi model de comprtament. Tatal fetei este inchis pentru furt. Exista declaratii ale elevilor, care erau de fata si care nu sunt de aceasi parere cu ea, opinia unui psiholog care confirma compotamentul deviant al ei, anchete in scoala si la nivel de inspectorat, al carui deznodamant se lasa, totusi, asteptat... In consiliul de administratie al scolii, membrii acestuia respig o sanctiune pentru mine. Risc o amenda in aceste conditii? Pot fi singura acuzata de atitudinile ei, de felul in care aceasta percepe sa relationeze cu toti ceilalti din jurul ei? Spuneti-mi va rog, cum as putea sa ma apar mai bine de acest acuzatii, mai mult decat umilitoare penru mine si care nu-mi dau pace de o luna de zile (scriu instiintari, declaratii, am discutii zilnice pe aceasta tema....). Protectia copilului care a sprijinit familia in toate aceste demersuri ale ei si-a acuzat se pare , acum tace.... si nu nu-si face cunoscuta inca pozitia. VA MULTUMESC. Cu stima,Violeta Rosu, Tg. Neamt