avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inchirierea suprafetelor locative de la persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inchirierea suprafetelor locative de la persoane fizice

Buna ziua. Detin un spatiu comercial care urmeaza a fi dat in inchiriere. Doresc sa imi spuneti ce impozit voi fi nevoita sa platesc la Fisc, cu mentiunea ca, chiria lunara este de 800 ron?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:17, 7 Decembrie 2011
Aveti de plata in jur de 1152 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din inchiriere tottenkopfheitten1933 tottenkopfheitten1933 Buna ziua . Detin un apartament de doua camere pe care vreau sa-l inchiriez . Doresc ca venitul net [cel ramas dupa impozitare ] sa fie de 1000 ron pe luna . ... (vezi toată discuția)
Declaratii fisc. omvesel omvesel Despre Declaratia 205.Daca am un contract de inchiriere cu o persoana juridica,pentru un spatiu comercial,Eu persoana fizica ,proprietar al spatiului,din ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)