avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

va rog,spune ti mi,procesele penale se desfasoara in cadrul unei sectii de politie?
Cel mai recent răspuns: danailaz , utilizator 19:27, 7 Decembrie 2011
nu
merci mult
daca nu se intampla asta,de ce este solicitat aparator?
Urmarirea penala se efectueaza de organe de cercetare penala sub supravegherea procurorului sau de procuror. Unele acte de cercetare se efectueaza la Politie. In momentul in care sunteti citat in vederea ascultarii(audierii) vi se pune in vedere ca aveti dreptul sa veniti insotit de un avocat pentru a va asista in procesul penal.
Nu sunteti obligat sa mergeti cu un avocat dar este recomandat.
n am vazut nimic in genul ürmarire penala,dar este mentionat in citatië termenul faptuitor.este o citatie ce revine dupa un an,timp in care nu s a intamplat absolut nimic.este normal?

Alte discuții în legătură

Nulitatea in procedura penala nicxon nicxon buna ziua, Un minor a fost pus sub urmarire penala pt.art.180 CP.fiind audiat in acest sens de organele de politie unde nu a fost asistat de aparator(art.171 ... (vezi toată discuția)
Deținere de cannabis Vasto Vasto Bună ziua! Undeva prin luna februarie a acestui an am fost prins de un echipaj de politie având asupra mea o țigară cu 0.5g de cannabis in vederea ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)