avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deținere de cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deținere de cannabis

Bună ziua! Undeva prin luna februarie a acestui an am fost prins de un echipaj de politie având asupra mea o țigară cu 0.5g de cannabis in vederea consumului. Am fost dus la secție unde am dat o declarație, apoi am fost lăsat în pace. Recent am primit o citație unde spune că sunt chemat la Direcția de investigare a infracțiunilor in vederea audierii. Menționez că am fost cooperant cu domnii polițisti atât în momentul perchezițiilor corporale cât și la secție. As vrea să știu doar la ce să mă aștept in momentul in care o sa ajung acolo, am deja un dosar penal deschis, atunci o sa se hotărască dacă se deschide sau nu, ce urmări o sa fie etc.. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
Vasto, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:07, 12 Octombrie 2020
O sa vi se aduca la cunostinta drepturile si obligatiile, dupa care o sa fiti intrebat daca intelegeti sa dati declaratie.
Recomandat este sa fiti asistat de avocat.
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Iar dupa aceasta? Cum poate sfarsi intregul proces? Amenda penala, inchisoare..?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

O sa vi se aduca la cunostinta drepturile si obligatiile, dupa care o sa fiti intrebat daca intelegeti sa dati declaratie.
Recomandat este sa fiti asistat de avocat.

Depinde de ce veți declara si ce exista in dosar.de aceea este recomandat sa mergeți însoțit de un avocat.
Ca sa evitati orice fel de probleme ar fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat.
Problemele in astfel de cazuri pot fi cu mult mai imprevizibile decat le puteti prevedea pentru ca ele se afla de fel la momentul audierii.
Avocatul va poate instrui corespunzator ca sa intelegeti toate variantele posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum de droguri bogdanbogdan1 bogdanbogdan1 Buna seara, domnilor si doamnelor avocati! Bogdan ma numesc, sunt un tanar de 24 de ani, care, mai mult din pricina anturajelor a cazul in pacatul consumului ... (vezi toată discuția)
Pot primi dosar penal? Razvan2290 Razvan2290 Buna ziua, in luna august a anului 2022 eu impreuna cu prietena mea si alti prieteni am fost surprinsi de un echipaj de jandarmerie fumand o tigara artizanala ... (vezi toată discuția)
Deținere droguri de risc in vederea consumului propriu axv222 axv222 Buna ziua, acum o lună eram afara cu un prieten cu masina si aveam aprox 1g de cannabis in pachetul de tigari si am fost prinsi de un echipaj de jandarmi. Am ... (vezi toată discuția)