avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24, fosta anexa 1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24, fosta anexa 1

Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: functionara mi-a spus ca nu stie despre ce vorbesc. I-am zis ca anexa 24 este fosta anexa 1 (asa mi s-a spus si mie). Functionara mi-a zis ca aceasta anexa nu se mai elibereaza din 1994. Este adevarat? Cui ma pot adresa? Ce documentatie trebuie sa prezint pentru a intra in posesia acestui document? Si unde trebuie sa merg? La Primaria de sector sau la Primaria Municipiului Bucuresti?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dearjulian , utilizator 18:30, 18 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anexa 24 (fosta Anexa 1) se solicita de la Primăria de domiciliu al defunctului - se foloseste la dezbaterea succesiunii
Depuneti o cerere in acest sens.
Depuneti o cerere de eliberare a acesteia la Primaria de la ultimul domiciliu al defunctului.
Anexati cererii si o copie de pe certificatul de deces.

Buna ziua,ce contine ANEXA24?Este strict necesara la deschiderea succesiunii?
buna ziua!
daca dezbateti succesiune la notar( sau ma rog nu toti solicita) nu vi se cere anexa 24!
prezentati certificat deces in original, actele de stare civila ale mostenitorilor in original+CI, 2 martori care sa nu fie rude cu defunctul si care sa fi cunoscut situatia acestuia la data decesului.
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
ContSters97658, utilizator
...unde zice ca martorii nu trebuie sa fie rude cu defunctul?....pai daca rudele nu cunosc viata acestuia ,cine sa o cunoasca, un strain?...procedura notariala e esentialmente necontencioasa...astfel,"martorii audiati" nu sunt martorii de care face referire codul de procedura civila ce reglementeaza materia contenciosului civil...
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
ContSters4579, utilizator

Alte discuții în legătură

Alegerea notarului pentru succesiune și impozit II_Maria II_Maria Bună ziua, Am depus actele pentru succesiunea după tată la un notar, mama fiind decedată mai demult. Succesiunea după mamă am dezbătut-o la alt notar. ... (vezi toată discuția)
Modalitati obtinere anexa 24 gabi buzau gabi buzau Fratele meu, decedat in urma cu un an, a avut ultimul domiciliu in Bucuresti, sectorul 3. In urma lui, au ramas ca bunuri un cont bancar (in care nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare la notar pentru obtinerea unui certificat de calitate de mostenitor steelman7469 steelman7469 Va rog sa ma lamuriti ce acte trebuiesc la notar pt.obtinerea unui certificat de calitate de mostenitor. Acesta imi este necesar pt.obtinerea unui certificat ... (vezi toată discuția)