Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: functionara mi-a spus ca nu stie despre ce vorbesc. I-am zis ca anexa 24 este fosta anexa 1 (asa mi s-a spus si mie). Functionara mi-a zis ca aceasta anexa nu se mai elibereaza din 1994. Este adevarat? Cui ma pot adresa? Ce documentatie trebuie sa prezint pentru a intra in posesia acestui document? Si unde trebuie sa merg? La Primaria de sector sau la Primaria Municipiului Bucuresti?
Multumesc.
Anexa 24 (fosta Anexa 1) se solicita de la Primăria de domiciliu al defunctului - se foloseste la dezbaterea succesiunii
Depuneti o cerere in acest sens.
buna ziua!
daca dezbateti succesiune la notar( sau ma rog nu toti solicita) nu vi se cere anexa 24!
prezentati certificat deces in original, actele de stare civila ale mostenitorilor in original+CI, 2 martori care sa nu fie rude cu defunctul si care sa fi cunoscut situatia acestuia la data decesului.
...unde zice ca martorii nu trebuie sa fie rude cu defunctul?....pai daca rudele nu cunosc viata acestuia ,cine sa o cunoasca, un strain?...procedura notariala e esentialmente necontencioasa...astfel,"martorii audiati" nu sunt martorii de care face referire codul de procedura civila ce reglementeaza materia contenciosului civil...