avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare la notar pentru obtinerea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare la notar pentru obtinerea unui certificat de calitate de mostenitor

Va rog sa ma lamuriti ce acte trebuiesc la notar pt.obtinerea unui certificat de calitate de mostenitor.
Acesta imi este necesar pt.obtinerea unui certificat fiscal dupa urma bunicului decedat,impreuna cu anexa 23,de la primaria sectorului 5 directia taxe si impozite,pt.ca apoi sa merg la primaria sector 5 pt.a mi se elibera anexa 24.
Mentionez ca la sectorul 4 nu mi-au cerut decat buletinul si certificatul de deces.
Am fost la un notariat si mi s-a spus ca trebuie sa aduc copii ale actelor de stare civila dupa toti mostenitorii defunctului,ceea ce e imposibil,deoarece nu stiu nici eu numarul tuturor mostenitorilor bunicului si n-am de unde sa-i gasesc pe toti.
De aceea si solicit anexa 24,pt a vedea care sunt acestia impreuna cu bunurile defunctului.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anexa 24 corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele. Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Anexa 24, fosta anexa 1 corinacarstoiu corinacarstoiu Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: ... (vezi toată discuția)