Care este regimul bunurilor lasate gaj la o casa de amanet, care au fost abandonate? Adika in urma unui contract de amanet am ramas cu un bun , un inel pe care cel imprumutat nu a mai venit sa-l ridice, vreau sa-l vand la un bijutier si sa-mi recuperez suma cu care l-am imprumutat pe client. Din punct de vedere al tva-ului si al actelor pe care trebuie sa le intocmesc ma puteti ajuta? Va rog:(
Acest document e din 2009 , intre timp adika in martie 2011 au aparut ceva modificari, din punctul lor de vedere ceream ajutor si lamuriri. Oricum multumesc pentru intentie...
Tva case de amanet
carma
Din martie 2011 casele de amanet vor plati tva la intreaga valoare de vanzare a obiectelor ,???nu ca pana acum la adaos!!
Asta ar insemna ca acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.