avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit plata impozitului pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

plata impozitului pe profit

sunt pfa si in ianuarie cand am completat declaratia estimativa pt 2011 din graba am completat eronat mai adaugand cate un zero atat la venitul brut,net,cheltuieli.am primit suma de plata de 1700 roni in loc de 170.din aceasta suma mai am de achitat ultima transa si a-si vrea sa stiu ce se intampla daca nu o platesc pana la 15 dec si cum voi recupera suma care am achitat-o deja in plus
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 20:51, 7 Decembrie 2011
Depuneti in ianuarie 2012 declaratia 200 si vi se va face regularizarea.Dar de penalitati nu veti scapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi fionut fionut Buna ziua, Am activitate pfa taxi in sistem real. In 2011 in ianuarie,am depus declaratia 220estimare de venit,5000 ron,dar nu am completat registrele in ... (vezi toată discuția)
Ajutor completare declaratie sanatate-pfa elenadeverde elenadeverde Buna ziua, In ianuarie 2011 am deschis un PFA:((, am depus declaratia220, cu venitul estimat, am platit impozitul si acum am aflat caci cu toata ca sunt ... (vezi toată discuția)