avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Am lucrat in invatamant 39ani si 6 luni si la 31.08.2011 am iesit la pensie,la limita de varsta.In 2010 pe perioada concediului de vara n-i s-a oprit 25% din salariu.Acum am aflat ca se intocmesc tabele la centrele contabile pentru returnarea sumelor retinute abuziv si castigate prin proces cu inspectoratul scolar.Cu stupoare am aflat ca nu voi primii acele sume pentru ca sant pensionara si ca mine toti pensionarii care au iesit din sistem in 2010si2011.Pe toata perioada activitatii am fost membra de sindicat .vreau sa stiu daca e corect cum procedeaza inspectoratul scolar .
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:25, 8 Decembrie 2011
nu va pot discrimina pentru ca sunteti pensionara.drepturile vi se cuvin ca si celorlalti.faceti o sesizare la respectia institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nebuloasa salarizarilor prin cumul cipair cipair buna ziua am o intrebare la care se raspunde diferit eu lucrez in doua institutii bugetare ( locul de baza este la jandarmi , iar altul cu jumatate de norma ... (vezi toată discuția)
Profesor cristy1110 cristy1110 am o cunostinta care a terminat de curand facultatea si a iesit profesor de matematica... a fost la inspectoratul scolar judetean sa primeasca o repartie si a ... (vezi toată discuția)
Care a fost perioada anului scolar 2009-2010. lexu_mumuselu2007 lexu_mumuselu2007 Platesc o pensie alimentara copilului care are 20 de ani .A terminat clasa a XII-a si-mi opreste in continuare pensia alimentara deoarece contabila mi-a spus ... (vezi toată discuția)