avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale neplata factura cosmote
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

neplata factura cosmote

Va rog sa imi dati un sfat legat de neplata facturii cosmote, mi-am facut abonament in urma cu un an la cosmote si am avut timp de 6 luni minute nelinitate in cosmote,iar in luna 6 ma-am trezit cu o factura triplata convorbiri in cosmote, am cerut factura detaliat dar nu am primit-o, si nu am reusit sa platesc factura, am sperat ca dupa cateva luni vo-or rezilia contractul si voi plati esalonat si sa scap de abonament, iar dupa 5 luni ma trezesc cu o adresa de la o firma de recuperare creante cu suma pe care o am pe facturi adica 400 lei in ultimele 4 luni aceasta era cu penalizari iar acum imi trimite adresa ca am de plata 1110lei +400 lei si nu mi-au explicat de ce am o suma asa de fabuloasade plata in decurs de o luna, consider ca operator de telefonie mobila cosmote abuzeaza de clieni sai .
Mentionez doresc sa platesc esalonat altfel nu am posibilitatea!
Va rog sa ma ajutati cum sa preocedez referitor la suma de 1110 lei care o consider nejustificata .
Va multumesc!!!!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
simonafeli, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote n.a n.a Buna ziua, Problema mea e cam asa: In data de 5.12.2008 am facut o cerere de intectare a contractului COSMOTE, care conform contractului este dusa la ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila - doresc sa renunt la contract moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.Anul trecut in septembrie mi-am luat un telefon pe abonament pe da [EDITAT] cu 20 de euro pe luna abonament si 800 lei pretul telefonului.La liber costa ... (vezi toată discuția)