avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale organigrama
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

organigrama

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o organigrama pentru firma privata, care sa contina cit mai multe date, adica sa fie complexa.
Daca puteti sa-mi spuneti si legea sau alta reglementare in care in care se precizeaza ce rubrici trebuie sa contina organigrama unei firme private.
Sunt tare nelamurita#-o
Multumesc mult de tot
Cel mai recent răspuns: cirsteaioana , utilizator 14:56, 8 Decembrie 2011
Aveti cateva modele la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
multumesc, dar mi se cere sa fie complexa cu nr de posturi, cu COR trecut, cu functii de conducere, sau executie:wassat:
Scuze dar asta ce doriti dumneavoastra e ceva foarte concret si e conceputa pe o situatie interna a unei firme. Si nu prea circula asa asemenea informatii.
Mi se spune ca trebuie facuta cu toate aceste date ca asa cere legea, dar care?
Am cautat si nu am gasit nimic.
Din aceste motive am cerut macar o idee cu ce ar trebui sa contina...,poate cineva vede mesajul si ma ajuta....:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post de conducere cu studii sau fara studii superioare robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna restructurare (desfiintare) post Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare daca ma poate lamuri cineva: fiul meu lucreaza la o firma (S.C.) si li s-a spus ca urmeaza sa i se desfiinteze postul (si la ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)