avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Colegii si asociatii profesionale ale consilierilor ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Colegii si asociatii profesionale ale consilierilor juridici

ccj,inafara de acesta ce colegii mai sunt/?ce avantaje au acestea in concret cu exemple
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 7 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
de ce sa trebuiasca sa lucrezi la o firma ca si consilier juridic pt a te inscrie in colegiul consilierilor? lasati statutul caci eu v am intrebat in concret ce beneficii ati avut de cand sunteti inscrisi ,ca sa te inscrii la ei poti sa ai mai multe locuri de munca de ce ziceti neaparat consilier?dati mi, va rog unde scrie asa ceva ,multumesc
Nu este obligatoriu sa va inscrieti in CCJ ca sa puteti lucra ca si consilier juridic ... Legea nr.514/2003 nu prevede asa ceva ...
ca sa te inscrii in colegiul consilierilor trebuie sa lucrezi undeva ca si consilier juridic?asa spunea un coleg la pag 1????sau dupa ce te inscrii in colegiu trebuie sa te angajezi la o firma sau undeva ca si consilier juridic?
Nu este obligatoriu, niciunul din cele doua aspecte semnalate de dvs ...

Alte discuții în legătură

Consilier juridic angajat pe baza de contract la o institutie publica orianadiana orianadiana as dori sa stiu daca pentru a fi angajat in functia de consilier juridic pe baza de contract la o institutie publica este obligatorie inscrierea in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic ce nu este inscris in nicio asociatie poate reprezenta institutia in fata instantelor de orice grad? aleodor27 aleodor27 Un cons. jur. cu vechime de peste 5 ani in specialitate, dar care nu a fost si nu este inscris in nicio asociatie/colegiu al cons. jur. si care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)