avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobiliare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobiliare contract

Buna seara.Am o poblema legata de dreptul de a ma racorda la utilitatii. In iunie am cumparat un apartament in rosu ,toata amenajarea interioara urmand sa o efectuez pe cheltuiala mea.Firma de la care am cumparat mia promis ca dreptul de a ma racorda la utilitti este inclus in prtul conveit.In contract acest lucru a fost trecut asa:"in rosu fara tavane.....etc[numai cu usa la intrare .robinet apa rece,gura canal,si bransament gaze naturale,inclusiv bransament electric,,] Insa cand am mers la acuabis si districaz mi sa cerut acordul firmei constructoare ,iar aceasta imi cere acum 10% din pretul initil pt a mil da ,Ce se mai poate face, MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Racordare la energie electrica imobil VIODA VIODA Am o casa la care am facut receptia la rosu in anul 2013 si intabularea in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu este ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Instalatie comuna gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Intrebarea ar fi asa: \"Care sunt partile comune (bunurile privind proprietatea comuna) al instalatiei de gaze a unui bloc (in care si ... (vezi toată discuția)