avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... racordare la energie electrica imobil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

racordare la energie electrica imobil

Am o casa la care am facut receptia la rosu in anul 2013 si intabularea in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu este racordata la utilitati. De la drumul public principal pana la casa exista 50 de metri de drum privat. Am vazut cateva cazuri in care proprietarii (Cluj si Galati) au dat in judecata primaria, Delgaz-ul si Apavital si au obtinut in instanta dreptul de a fi racordat la utilitati (plus cheltuieli de judecata si daune morale). [ link extern ]
Acest lucru e valabil si daca drumul pana la casa este drum privat? Cand s-a cumparat terenul s-a cumparat si cota indiviza reprezentand partea de drum comun.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VIODA , utilizator 18:59, 29 Decembrie 2020
Am inteles ca s-a actualizat legea pentru bransament gratuit la gaze naturale si energia electrica. Costurile vor fi suportate de catre cei racordati in sistemul energetic national. Aveti noutati in acest sens?
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
VIODA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit casa VIODA VIODA Am facut receptia la rosu in anul 2013. Intabularea s-a facut in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu se extinde reteaua de ... (vezi toată discuția)
Racordare imobil energie electrica marian_crb marian_crb Buna ziua, În 2015 am construit un imobil și am depus cereri pentru racordare la utilități. De trei ani ma plimb intre primărie și Delgaz Grid pentru a ... (vezi toată discuția)
Imobiliare contract alexbistrita alexbistrita Buna seara.Am o poblema legata de dreptul de a ma racorda la utilitatii. In iunie am cumparat un apartament in rosu ,toata amenajarea interioara urmand sa o ... (vezi toată discuția)