avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită impozit casa
Discuție deschisă în Executare silită

impozit casa

Am facut receptia la rosu in anul 2013. Intabularea s-a facut in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu se extinde reteaua de energie electrica (300 m) si nu exista nici o racordare la utilitati. Dupa ce am facut intabularea (in ideea ca pot accesa fonduri prin casa verde si sa pun panouri solare - nu ma incadrez pentru ca nu sunt racordat la energia electrica) m-am trezit cu impozit la casa + majorari de intarziere incepand cu anul 2013 de cand am facut receptia la rosu. Este corect sa se impoziteze locuinta din 2013 sau din 2019 din momentul in care s-a facut intabularea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VIODA , utilizator 18:57, 29 Decembrie 2020
am platit debitul si am solicitat scaderea penalitatilor conform amnistiei fiscale... s-a rezolvat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la energie electrica imobil VIODA VIODA Am o casa la care am facut receptia la rosu in anul 2013 si intabularea in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu este ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei ... Adeluta13 Adeluta13 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei electrice(CEZ). In 2013 parintii mei pentru a avea energie electrica in gospodarie a trebuit ... (vezi toată discuția)