avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PRIMAR PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PRIMAR PENAL


pe data de 15 noiembrie in localitatea x viceprimarul a demisionat,dar nici pana la aceasta data consiliul local nu a fost instiintat oficial privind vacantarea postului.se poate depune plangere penala pentru abuz in functie impotriva primarului sau a secretarului?de la data demisiei consiliul local s-a intrunit,insa nu a fost introdus pe ordinea de zi si punctul cu demisia vicelui,este abuz sau nu?

Alte discuții în legătură

Demisie viceprimar sinai sinai VA SALUT,AM SI EU O INTREBARE;IN LOCALITATEA MEA DE DOMICILIU PE DATA DE 16 NOIEMBRIE VICEPRIMARUL A DEMISIONAT DIN FUNCTIE,AS DORII SA STIU CARE SUNT PASII ... (vezi toată discuția)
Post viceprimar vacant. termen maxim ptr realegearea unui nou viceprimar? jmkr jmkr Buna ziua! Presupunem ca postul de viceprimar a devenit vacant din diferite motive (penale, medicale, demisie, etc). Care-i termenul maxim in ptr realegerea ... (vezi toată discuția)
Cazuri de incopatibilitate grig1968 grig1968 Sunt angajat ca personal contractual in administratia publica locala.in data de 5 iunie 2016 am obtinut un mandat de consilier local in localitatea in care ... (vezi toată discuția)