avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita a partilor sociale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita a partilor sociale

Am titlu executor investit de instanta.Debitorul,desi nu este,se da sarac lipit,nu are nici un bun executabil pe numele lui.Am descoperit insa ca este actionar si/sau administrator la citeva societati.El este debitorul meu ca persoana fizica.Se pot executa partile sociale cu care este actionar la o societate comerciala tip SRL ?
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 21:38, 8 Decembrie 2011
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita parti sociale. dislexic dislexic 1)X este asociat unic la un SRL. Ca persoana fizica, a contractat un credit la banca. Banca se poate adresa executorului judecatoresc in scopul executarii ... (vezi toată discuția)
Debitori falsi insolventi gigipanait gigipanait Dupa 6 ani de proces am obtinut hotarire irevocabila si titlu executor contra celor 2 debitori,in solidar.Executorul judecatoresc nu gaseste nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca adutzza adutzza Buna dimineata, in urma cu 5 ani mi-am facut trei carduri de credit la care nu am mai reusit sa-mi platesc ratele de vreo 3 ani. Nu am avut nimic pana acum ... (vezi toată discuția)