avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debitori falsi insolventi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debitori falsi insolventi

Dupa 6 ani de proces am obtinut hotarire irevocabila si titlu executor contra celor 2 debitori,in solidar.Executorul judecatoresc nu gaseste nimic pe numele lor,saraci lipiti cum se spune dar in realitate bogati prin proprietati si firme dar care nu sint pe numele lor.Creanta este mare.Ce se poate face practic si cu rezultate pozitive de acum incolo in sensul recuperarii creantei?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:18, 29 Noiembrie 2011
daca stiti ca sunt asociati in firme, atunci puteti executa partile sociale ale acestora. poate ii va convinge sa plateasca de buna voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta gigipanait gigipanait Prin act notarial autentificat in 10.2004,in caz de neindeplinire a obligatiei asumate in contract,a fost prevazuta in mod expres o clauza penala,respectiv ... (vezi toată discuția)
Executarea silita batrin _daniel batrin _daniel Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am dat in judecata un chirias pentru neplata chiriei in luna aprilie, iar acum am primit in posta hotararea ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare deschis-prescriere creanta gyandy gyandy Buna ziua. In urma deciziei pronuntate de ICCJ Bucuresti s-a dat hotarare/decizie definitiva si irevocabila prin care debitorii (3) in solidar au de plata o ... (vezi toată discuția)