Buna seara... Am un proces cu concubinul meu care intre timp a decedat... si inca se judeca cazul... Nu ar trebui sa se inchida acest caz?... Concubinul meu mai are 2 copii dintr-o casatorie... iar eu am doar unul, el fiind tatal... Avocata lui a venit in fata instantei cu un alt proces care de fapt se judeca tot in primul mentionat... si acum ii reprezinta pe copii lui.. tot in acest proces cum ca vor mostenire.... nu exista mostenire ... casa este pe numele meu ... am facut dovada cum ca este doar proprietatea mea ... nu si a lui... copii vor parte din casa... iar completul de judecata a aprobat asta cu toate ca eu sunt unica proprietara... completul de judecata a mai dat un termen... De ce? pentru ce?... normal primul proces pe care il aveam cu concubinul meu trebuia sa se incheie imediat dupa ce am facut dovada ca el nu mai este .... De ce continua procesul lui cu mine daca el nu mai este si de ce cer ceva ce nu le apartine si totusi sunt chemata sa continuam procesul... care proces ? sunt complet derutata... s-au suprapus doua procese fara ca acestia sa deschida independent de procesul cu tatal lor ...un altul....
eram in proces cu fostul sot (concubin)...acel proces, dupa parerea mea trebuia inchis odata cu dovada cum ca el nu mai este...corect?.... apoi, dupa moartea lui, in acelasi proces mi-au cerut copii lui parte din propeietate.... proprietate care imi apartine exclusiv mie....
Succesiune
cbcr
Buna ziua,
Daca se incepe dezbaterea unei succesiuni in instanta care sunt mai multi mostenitori, se poate cere doar dreptul de proprietate al unui teren ... (vezi toată discuția)