avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie gemeni nascuti in 2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie gemeni nascuti in 2010

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a obtine indemnizatia de crestere copil si pentru al doilea copil nascut din sarcina gemelara in august 2010
Faptul ca primesc cei 600 de lei anuleaza posibilitatea de a obtine un raspuns favorabil in instanta?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ursica , utilizator 18:27, 10 Decembrie 2011
Vorbiti cu un avocat si dati in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.
multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere gemeni 2013 + stimulent insertie pentru reintoarcere mai devreme de 1 an sacha2013 sacha2013 Buna ziua, In 2013 urmeaza sa nasc gemeni. Voi opta pentru varianta de concediu de crestere de 1 an si am 2 intrebari adresate celor ce considera ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani in sarcina gemelara adrianlichtenstein adrianlichtenstein Buna ziua, Am intrat eu in concediu de incrijire a copiilor pana in 2 ani. Locuiesc cu prietena (viitoarea sotie)nu are dreptul pentru indemizatie de ... (vezi toată discuția)