buna ziua . va rog sa imi spuneti daca sunt admise ca probe pentru divort inregistrarile audio din care riese ca sunt amenintata si jignita de catre sot si daca mai am nevoie de martori in acest caz.
va multumesc
daca sunt efectuate cu aparat (gen reportofon sau altele )...de principiu da...
Insa daca ele au fost captate cu telefonul mobil, nu prea sunt acceptate...
Aceste inregistrari nu constituie proba in conformitate cu dispozitiile exprese ale Codului de procedura civila care reglementeaza care sunt probele. Daca judecatorul nu interpreteaza strict dispozitiile legale si va aprecia ca utile si pertinente aceste inregsitrari le va lua in considerare, insa va trebui sa aduceti si martori care sa confirma aceasta situatie, dat fiind faptul ca nu exista o veridicitate a acelor inregistrari.
Mult a fost discutata chestia asta de proba. Sfatul e .....daca este facuta cu telefonul mobil, mai bine stergeti acea inregistrare ca sa nu fiti penibil in instanta. Dar si asa greu imi vine a crede ca accepta asa ceva , si in plus un avocat bun ridica 100000 de exceptii si in mod clar nu VA FI ADMISA. Cautati dovezi mai bune ca astea.
multumesc pentru raspuns . amenintarile sunt repetate si explicite " iti iau gatul " "da o masina peste tine " etc.
nu doresc sa implic prieteni de familie si amenintarile sunt facute fara a avea martori