avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 5.0.8

Buna ziua,
Intrebarea mea este: Registrul actualizat 5.0.8 se transmite obligatoriu la ITM (pana la data de 15 dec 2011), chiar daca nu am modificari?
Astept raspuns. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 9 Decembrie 2011
Daca a-ti inregistrat toate elementele conform HG 500/2011 si a-ti transmis acestea iar la momentul actual nu mai aveti alte modificari, NU aveti nici o obligatie. I.M. nu a facut nici o precizare in acest sens.
ligadiangeli a scris:

Buna ziua,
Intrebarea mea este: Registrul actualizat 5.0.8 se transmite obligatoriu la ITM (pana la data de 15 dec 2011), chiar daca nu am modificari?
Astept raspuns. Multumesc.

Data de 15.12.2011 este prevazuta doar pentru transmiterea elementului prevazut la art.3 alin.2 lit.g din HG nr.500/2011 ... daca nu aveti modificari nu aveti de ce sa mai transmiteti Revisal-ul ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal! urgent madylumy madylumy buna seara, am si eu o mare problema, am operat o suspendare a cim in data de 27 ian.2012, dar inceperea suspendarii este cu data de 01 ian.2012, si astazi ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)