avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii EROARE REVISAL! urgent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

EROARE REVISAL! urgent

buna seara, am si eu o mare problema, am operat o suspendare a cim in data de 27 ian.2012, dar inceperea suspendarii este cu data de 01 ian.2012, si astazi 01.02.2012, cand am verificat pe portalul inspectiei muncii am observat ca este o erroare, deoarece cor-ul nu este actualizat conform noilor modificari revisal 5.0.8,
ce pot face acum dupa ce actualizez revisal mai transmit odata, dar am trecut de cele 20 de zile lucratoare in care aveam dreptul sa transmit conf.HG.500/2011,
VA ROG, ASTEPT UN RASPUNS. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 4 Februarie 2012
H.G 500/2011art.4 2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata.

NU se pune problema ca aveati dreptul sa transmiteti Revisal, iar odata trecut termenul de 20 de zile, gata, nu mai aveti optiuni. Transmiterea/actualizarea datelor sunt o obligatie, nu un drept.So, actualizati informatia si mai trimiteti odata..
Buna ziua, am o problema destul de mare (pentru mine) si va rog mult cine ma poate ajuta ...ii voi multumi enorm...deci, nu reusesc sa trimit revisal-ul de doua zile...primesc acelasi mesaj de "cod cor invalid...campu" functia/nume "trebuie sa contina o valoare" .Ce sa ii fac? In Saga , unde operez rev-ul e in regula, dar apoi in Revisal cu HG 500 ...pauza... ce sa-i mai fac?
Inseamna ca, codurile COR din SAGA nu sunt aceleasi cu cele din REVISAL ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.8 stelach stelach Trebuie retransmis revisal-ul varianta 5.0.8,pentru toate societatile pina la 15 dec, pentru ca s-a actualizat COR? Va multumesc. (vezi toată discuția)