avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenda pentru nedepunerea declaratiei 100
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenda pentru nedepunerea declaratiei 100

Buna ziua, daca s-a primit o amenda pt nedepunerea declaratiei 100, fapt ce s-a consemnat in procesul verbal in care scrie ca se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii PV . Intrebarea este acele 15 zile sunt considerate cele lucratoare sau toate zilele in cuantum de 15, fiindca in procesul verbal nu se mentioneaza doar " in termen de 15 zile de la data inmanarii/ comunicarii pv.

Mai mult decat atat, aceasta amenda nu este intemeiata deoarece, declaratia s-a depus insa a fost intocmita gresit, motiv pt care se doreste contestarea acestui proces verbal

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 9 Decembrie 2011
Termenul e de zile calendaristice, nu lucratoare.
Cat despre cealalta parte a comentariului, dumneavostra, depinde ce ati gresit. Daca ati gresit o cifra la un impozit sau ati gresit ceva care la ei duce la nevizualizarea acelei declaratii deloc, asa gresita cum e ea.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala Ramona1982 Ramona1982 unei societati comerciale i s-a dat un proces-verbal prin care este amendata cu suma de 1000 ei pentru nedepunerea şi neplata la termen a cotizatiilor catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm blitzmate blitzmate Buna ziua Am primit o amenda de 30000ron de la ITM pentru 3 muncitori care au declarat ca lucreaza la firma mea... lucru neadevarat, firma fiind inchisa ... (vezi toată discuția)
15 zile calendaristice s-au 15 zile lucratoare? Pantii Pantii Am primit o amenda de circulatie,iar cele 2 zile lucratoare erau taiate si trecute 15.,Bazanduma pe faptul ca am, timp sa o platesc in cele 15 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)