avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA INREGISTRARE PLATITOR TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

INREGISTRARE PLATITOR TVA

Sunt o soc com cu raspundere limitata infiintata in luna sept 2011 .Am inceput sa desfasor activitate economica din luna oct 2011.Care este cifra de afaceri la care devin platitor de tva prin depasire plafon in cursul anului 2011?
Cel mai recent răspuns: ludas , utilizator 22:43, 9 Decembrie 2011
39667 lei este plafonul pe care daca il depasiti va inregistrati platitor de tva.
Plafonul se calculeaza anual,dar datorita faptului ca v-ati infiintat in sept.se calculeaza cu nr.de luni ramase pana la 31.12.2011.
atentie la infiintare se face media pe luna 119.000:12 luni=9916lei X 4 luni declara cand depaseste valoarea pana in 10 luna urmatoare dar devine platitor incepand cu luna urmatoare solicitari ca platitor de TVA.(010)
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent depasire plafon tva dissy dissy Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva infiintata in 2010 , iar in luna martie are ca de 33351 ron. Uitandu-ma pe forum la discutii despre depasirea ... (vezi toată discuția)
Plafon pentru trecere la tva gabinemo gabinemo Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este plafonul in lei, pentru ca o societate infiintata in anul 2010 sa fie platitoare de TVA in 2010. Ce valoare a euro se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA infintat in luna martie 2011. Pana la 31 octombrie 2011 am fost neplatitor de TVA. De la 1 noiembrie 2011 am devenit platitor de ... (vezi toată discuția)