avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit teren

As dori sa ma informez daca se poate achita impozitul ptr. 2010 partial si 2011 ptr. un teren care face obiectul unui litigiu , in sensul ca, Com. Locala de Fond Funciar a solicitat in instanta in iunie2011 anularea titlului de prop. ptr. acest teren, dar nu s-a finalizat procesul inca.
Cel mai recent răspuns: mihaela petcu , utilizator 20:35, 9 Decembrie 2011
Impozitul pe teren (sau imobile in general) este datorat de catre proprietari, in speta Dvs. inca nu exista un proprietar tabular. Mentionez faptul ca, si daca veti intra in posesia Titlului de proprietate (la finele procesului castigat), nu inseamna ca su suntei proprietar tabular (pentru asta trebuie sa faceti pe cheltuiala Dvs.masuratorile topografice, precum si intabularea terenului la OCPI).
Nu cred ca ati inteles bine , dar detin titlu de proprietate, care nu stiu daca se va anula, prin urmare sunt proprietar conform Legea nr.18/1991.chiar daca nu am intabulat acest dr. prt. aceasta suprafata. Eu vreau sa/mi spuneti temeiul legal care prevede ca pot sau dupa caz nu pot sa achit impozitul la primarie ptr. acest teren. Multumesc ptr. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere drept de proprietate din cf tomaioan tomaioan Buna ziua.Va supun atentiei o problema mai delicata.In anul 2007 in baza titlului de proprietate prin Oficiul de cadastru am intabulat un teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)
Terorizat de ancpi, cadastru vechi si nou bms bms Ma dispera astia de la OCPI, in 1996 s-a intabulat un teren in baza Titlului de Proprietate (L18/1991). Pe atunci se copia in cel mai bun caz o parte din ... (vezi toată discuția)